Staj Sonuçları

Staj sonuçlarınızı görebilmek için öncelikle staj anketini doldurmanız gerekmektedir. Staj anketi sonunda çıkacak bağlantıya tıklayarak staj sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Staj değerlendirme sınavı neticesinde 0-49 arasında not alan öğrencilerin stajları başarısız olarak değerlendirilmiştir.

Staj Sonuçları

Staj değerlendirmesi sonucunda defter tekrarı alan öğrencilerin, staj defterlerinde gerekli düzenlemeleri yaparak 21.04.2022 saat 23:59'a kadar stajtekstil@uludag.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Defterlerin tekrar firmaya onaylatılmasına gerek yoktur.

E-postanın konu kısmına “2020-2021 Staj Defteri Tekrarı, Öğrenci No: …...” yazılacaktır.

Staj sicil belgesini (SSB YOK) staj komisyonuna mail atmayan öğrencilerin de bu süre içerisinde evraklarını e-posta atmaları yada bölüm sekreterliğine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

E-postanın konu kısmına “2020-2021 Staj Sicil Belgesi, Öğrenci No: …...” yazılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-Mar-2022 15:22]