Yaz Okulu Final Sınav Programı (Güncellendi: 31.08.2021)

·         Mazeret sınavına girmek isteyen öğrenciler, mazeret sınav başvuru formunu doldurarak dersin açıldığı bölüm sekreterliğine mail atmalıdır. Mazeret sınavının kabul veya red kararını dersin açıldığı bölüm verecektir.

·         Tekstil Mühendisliğinde açılan derslerin mazeret sınav dilekçeleri tekstil@uludag.edu.tr adresine mail atılmalıdır.

·         Mazeret sınav dilekçeleri, sınavı izleyen üç gün içerisinde mail atılmalıdır. Sınav süresinden itibaren üç günü geçen dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

·         Mazeret dilekçesine mazereti kanıtlayan belgenin eklenmesi zorunludur:

            -          Sağlık raporu

            -          Bağlantı Problemleri: İnternet bağlantısı, UKEY sistemindeki olası problem

Bağlantı problemleri ile ilgili açık ve net ekran görüntüsü belgelenmelidir. Bağlantı adresi bloğu, bilgisayar tarih ve saati, UKEY’deki tarih ve saat bilgisi net ve anlaşılır olarak fotoğraflanmalı ve belgelenmelidir. Üzerinde hiçbir tarih ve saat kayıt görüntüsü bulunmayan bilgisayar ekran görüntüsü geçersizdir.

Geçerli kanıt belgesi bulunmayan mazeret dilekçeleri geçersizdir ve dikkate alınmayacaktır.

·         Sınav saatinin başlamasıyla beraber sınav kaydı başlamaktadır. Aynı anda iki farklı cihazdan sınava giriş tespit edilmektedir. Öğrencilerin geçen süre içinde kaç soru gördükleri ve verdikleri cevaplar geriye dönük olarak Öğretim Üyesi ve Bölümümüz Sınav Komisyonu tarafından izlenebilmektedir. UKEY sınav sistem yazılımı gereği sınav süresi bitmeden hiçbir öğrenciyi sınavdan çıkarmamaktadır. Öğrencilerin sistem öğrenciyi sınav dışına atmış gibi ekran görüntüsü almaları durumunda UKEY kayıtları yapılan işlemleri sırasıyla listelemekte ve sorunun kaynağını tespit edebilmektedir. Öğrencilerimizin sınav süresi içinde cevap verme harici yaptıkları işlemler kayıtlıdır. Sınav soruları cevaplanırken yukarıdaki bilgilere göre davranılması öğrencilerimizin yararınadır.

 

Yaz Okulu Final Sınav Programı - 27.08.2021

Yaz Okulu Final Sınav Programı - 31.08.2021

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Ağu-2021 10:50]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [31-Ağu-2021 08:44]

Duyuru Görüntüleme : [1.979]