CUMHURİYETİN 100. YILI BURSA SERGİSİ MUDANYA DÖRTÇELİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDE ZİYARETE AÇILDI

27 Ekim 2023 tarihinde Tayyare Kültür Merkezi’nde, 13 Kasım 2023 tarihinde ise Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde görücüye sunulan Cumhuriyetin 100. Yılı Bursa Sergisi, Tarih ve Kültür Topluluğu’nun katkılarıyla 14 Mayıs 2024 Salı günü saat 11:00’de Mudanya Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeniden açıldı. Söz konusu okulda görev yapan Tarih öğretmeni Kemal Yorgancıoğlu'nun girişimiyle başlayan proje, materyallerin titizlikle hazırlanıp uygulanmasıyla yeniden hayat bulan bir sergiye dönüştü.

Açılışa Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal ve Şube Müdürü, Mudanya Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nail Altınok, müdür yardımcıları ve öğretmenlerinin yanı sıra bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hacer KARABAĞ ARSLAN ve Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Ziya KARAASLAN ile Tarih ve Kültür Topluluğu'nun yönetiminde bulunan öğrencilerimiz katıldı.

Haber Tarihi : [22-May-2024]

Haber Görüntüleme : [192]