2023-2024 EĞİTİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

Mezuniyet Töreni 04 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 18.00’da gerçekleştirilecektir.

Fakültemiz mezuniyet töreni hususunda uyulması gereken kurallar ve uygulamaya ilişkin açıklamalar aşağıda sıralanmıştır.

1) Tören yeri Görükle Kampüsü içindeki KYK yurtlarının yakınındaki atletizm alanıdır. Üniversitemiz Görükle Kampüsüne girdikten sonra "Tören Alanına Gider" tabelaları ile tören yapılacak yere kolaylıkla ulaşabilmektedir.

(Not: Havanın sağanak tarzı yağmurlu olması durumunda tören Fen bölümleri için kampüste bulunan Mete Cengiz Kültür Merkezinde aynı gün saat 13.00’da, Sosyal Bölümler için ise saat 16.00’da başlayacaktır. Böyle bir durumda gerekli duyurular bir gün öncesi akşamında veya aynı günün sabahında fakülte web sayfasından yapılacaktır. (Duyuru yapılmadığı sürece tüm organizasyon tek oturumda atletizm alanında saat 18.00’da gerçekleştirilecektir.)

2) Törene 900’e yakın öğrencimizin katılacağı tahmin edilmektedir. Atletizm alanındaki Tribün kapasitesi 2000 kişi olduğundan her öğrencimizin yanında maksimum 2 misafir getirmesine ve sadece bu misafirlerin tören alanına girmesine izin verilecektir. Bu kuralların uygulanmaması durumunda mezuniyet törenini izlemek için gelen bazı öğrenci yakınlarının dışarıda kalmasına ve izdihama yol açacaktır.

3) Misafirler için sadece tribünlerde yer ayrılmıştır. Tribün önünde bulunan sandalyeler protokol ve fakültemiz öğretim üyeleri içindir. Tören için kurulan standın arkasında bulunan sandalyeler ise törene katılacak siz öğrencilerimiz için ayrılmıştır. Bu sandalyelerin bulunduğu alana yani sahaya misafirlerin girmesine izin verilmeyecektir. Sizleri izlemek üzere törene katılacak misafirlere bu konuda bilgi vermenizi önemle rica ederiz.

4) Tören için kullanacağınız biniş (cüppe) ve fuları depozito vermek koşuluyla ödünç alabilirsiniz. Biniş, fular ve kepleri fakültemiz Fen bölümleri giriş katındaki sağ koridorda bulunan Z025-Z026 nolu dersliklerdeki görevlilerden 24-25-26 Haziran tarihlerinde 10.00-12.00 ve 13.00-15.30 saatleri arasında temin edebilirsiniz.

5) Tören haftası ya da tören günü kesinlikle biniş,  fular ve kep temini yapılmayacaktır. Şehir dışında olmak ve/veya tören günü gelecek olmak mazeret olarak kabul edilmeyecektir. Bu durumda olan öğrencilerimizin arkadaşları ya da yakınları vasıtasıyla tören kıyafetlerini belirtilen tarihlerde yapmalarını önemle rica ederiz.

6) Ödünç alınan biniş ve fuların geri iadesi aynı yere yapılacaktır. İade işlemleri 05 Temmuz ve 08-09 Temmuz tarihleri saat 10.00-12.00 ve 13.00-15.30 arasında yapılabilir. Bu tarih ve saatler dışında geri iade işlemi yapılmayacaktır

7) @ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adresinize “Mezuniyet Töreni Anketi” gönderilecektir. Anketin 20 Haziran 2024 Perşembe günü gün sonuna kadar mutlaka doldurulması gerekmektedir. E-posta adresine anket formu ulaşmayan öğrencilerimizin bölüm sekreterliklerine ulaşarak öğrenci numaralarını yazdırmaları durumunda ilgili form öğrenci numaralarına bağlı e-posta adresine tarafımızdan ulaştırılacaktır.

8) Mezuniyete hak kazanan öğrencilerimizden ilk üçte yer alanlar 24-25 Haziran 2024 tarihlerinde Fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir. Dereceye giren öğrencilerin belirlenmesi konusunda bilgi edinmek isteyen öğrencilerimiz "aakpinar@uludag.edu.tr" adresinden Dekanlık Birimine ulaşabilir. Törende mezun öğrencilerimiz adına sadece fakülte birincisi olan öğrencimiz konuşma yapacaktır. Törene katılan her öğrencimize bölümler bazında adı ve soyadı okunarak bölüm öğretim elemanları tarafından bir anı belgesi takdim edilecektir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-May-2024 07:59]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [21-May-2024 07:59]

Duyuru Görüntüleme : [643]