2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Kurul

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ ve Rektör Yardımcısı Ferudun YILMAZ'ın katılımları, fakültemiz ile diğer akademik birimlerden ders veren akademisyenlerin yoğun katılımıyla, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonu Akademik Genel Kurul toplantısı 25.01.2021 tarihinde saat 11:00 de online olarak gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Dekanımız Sayın Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU tarafından, Fakültemizin mevcut durumu, bölüm/öğretim üyesi faaliyetleri, mezun/okuyan öğrenci durumu hakkında ve Akreditasyon çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunmuş ve akademisyenlerin talepleri ile ilgili soruları cevaplandırmıştır.

Başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferudun YILMAZ olmak üzere toplantıya iştirak eden akademik personele şükranlarımızı sunarız.

Haber Tarihi : [01-Şub-2021]

Haber Görüntüleme : [1.837]