YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERE DUYURU (31.08.2020)
 YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERE DUYURU (31.08.2020)

FAKÜLTEMİZ HEMŞİRELİK PROGRAMINA YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

KAYIT İLE İLGİLİ DUYURU

 

1) Fakültemiz Hemşirelik Programına kayıt hakkı kazanan ancak e-devlet üzerinden elektronik kayıt yaptıramayan öğrenci adaylarının, 31 Ağustos 2020 - 05 Eylül 2020  tarihleri arasında “sagbfogis@uludag.edu.tr.” e-posta  adresine, TC kimlik kartı fotokopisi ve iletişim bilgilerini belirterek “B.U.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Programına kayıt olmak istiyorum” şeklinde mail göndermeleri halinde kayıt işlemleri yapılacaktır.

Not: E-posta yoluyla kayıt yaptıran öğrencilerin Üniversiteye gelmelerine  gerek bulunmamaktadır. (Öğrencilerin kayıtlarının olup olmadığı sistem üzerinden kontrol etmeleri önem arz etmektedir. Aksi durum halinde Öğrenci İşleri Birimi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.)

2) İstenildiği takdirde, 31 Ağustos 2020 - 05 Eylül 2020  tarihleri arasında saat 17.00'a kadar Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi Görükle Yerleşkesi Nilüfer-BURSA adresine şahsen veya noterden vekalet verecekleri kişiler aracılığı ile başvuru yapılması durumunda da, COVID-19 tedbirlerine uygun şekilde Üniversitemize geldikleri takdirde kayıtları yapılacaktır

3) Sağlık Raporu ile ilgili YÖK’ün almış olduğu yeni karar gereğinceProgramın özel koşulları arasında programa kayıt olabilmek için sağlık raporu istenen programlara yerleşen adayların, herhangi bir hastalığı olmadığına dair düzenlenmiş tek hekim raporu ile yerleştiği programa kayıt yaptırabilmeleri, uygun görülmüştür. (YÖK Duyurusu için Tıklayınız)

Not: İstenen sağlık raporu, en geç 30 Ekim 2020 tarihine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

 

FAKÜLTEMİZİN KAYIT İLE İLGİLİ DİĞER DUYURULARI

ÜNİVERSİTEMİZİN KAYIT İLE İLGİLİ DUYURUSU

DERS KAYIT İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

 

Fakültemiz İletişim Bilgileri

Öğrenci İşleri Birimi: (0224) 2942 465 / 2942 464
E-Posta : sagbfogis@uludag.edu.tr

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [31-Ağu-2020]

Haber Görüntüleme : [3.269]