U.Ü. Mennan Pasinli MYO ve Atlı Spor Topluluğu'ndan Birincilik Kupası

Uludağ Üniversitesi Atlı Spor Topluluğu, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından Atlı Dayanıklılık yarışmalarında iddialı ekibiyle boy göstermeye başladı.

2016 Sezonunun ilk yarışması Gebze’de 12-14 Şubat tarihlerinde Victoryman Binicilik Gençlik ve Spor Kulübü’nde düzenlendi. Hava şartları nedeniyle zeminin çok zorlu olduğu parkurda 47 at ve binici farklı kategorilerde mücadele etti.

U.Ü. Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu ve Atlı Spor Topluluğu’ndan Öğr. Gör. Sercan Koray YENDİM, GÜRTAY isimli atıyla, parkuru sıfır ceza puanıyla tamamlayarak Birincilik Kupasını Üniversitemize getirdi.

Takım yarışmalarında ise Uludağ Üniversitesi    2.lik derecesini Üniversitemize getirdi.

Ulusal Atlı Dayanıklılık yarışmasına katılan binicilerimizden Atlı Spor topluluğu Eğitmeni ve Atlı Güvenlik Personeli Tamer ÇOBANER, KUYUCANLI isimli atıyla ve Atlı Spor Topluluğu Danışmanı ve Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sercan Koray YENDİM, GÜRTAY isimli atıyla 42,6 km olan zorlu parkuru başarı ile tamamladılar.

Yarışmalarda yer ekibi olarak ise Atlı Spor Topluluğu öğrencilerinden Burhanettin Onur KARATEKE ve Melih GÜMÜŞ görevlerini başarı ile yaptılar.

Haber Tarihi : [16-Şub-2016]

Haber Görüntüleme : [1.145]