Sosyal Çalışma Programı’na başvurular açıldı

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ilk kez bu yaz uygulanmaya başlayacak olan Sosyal Çalışma Programı’na başvurular alınmaya başladı. Toplam 39 gün sürecek program boyunca öğrencilere günlük 67 TL ödeme yapılacak.

Koşulları sağlayan lisans ve önlisans öğrencilerinin İŞKUR üzerinden başvuru yapabileceği programa kabul edilen öğrenciler yine aynı kurum tarafından 5 Temmuz’da gerçekleştirilecek kura ile belirlenecek. Programda çalışmaya hak kazanan öğrenciler; Doğanın korunması, Kültürel mirasın restorasyonu, korunması ve tanıtılması, Kütüphanelerin bakımı ve düzeni ile Kamu kurumlarının kültürel ve sosyal hizmetlerinin desteklenmesi gibi bölümlerde çalışmalar yapacak. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayacak programda başlatılacak olan sigortalar, öğrencilerin emekliliğine de doğrudan etki edebilecek.

Detaylı bilgi ve başvuru için  https://www.iskur.gov.tr/is-arayan/kurs-ve-programlar/sosyal-calisma-programi/ adresini tıklayabilirsiniz.

Haber Tarihi : [27-Haz-2019]

Haber Görüntüleme : [2.030]