Futbol Takımının Şampiyonluk Sevinci

Futbol Takımının şampiyonluk sevinci

Uludağ Üniversitesi Futbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen 2. Lig Futbol Grup Müsabakalarında şampiyon oldu.

1-5 Aralık 2015 tarihinde Afyon'da yapılan ve tek devreli lig yöntemiyle oynanan müsabakalara Uludağ Üniversitesi dışında Afyon Kocatepe Üniversitesi, Niğde Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi katıldı.

Oynadığı 4 maçın 3'ünü kazanan 1'inde berabere kalan takım, şampiyon olarak turnuvayı tamamladı ve önümüzdeki yıl bir üst ligde mücadele etme hakkı kazandı.

Spor Müdürü Kenan Uzel ile birlikte müsabakalara giden takım, Hüseyin Topçu, Yusuf Buğra Karahancı, Muhammed Yolcu, Volkan Araç, Ümit Geçim, Savaş Çelik,  Sezer Korkmaz, Selçuk Mengütay, Barış Çakmak, Doğukan Dal, Cengiz Vardar, Enes Saray, Ahmet Safa, Gökhan Çakır, Emre Yanıklar, Ali Bayrak, Volkan Gürbüz, Mücahit Şen, Uğur Kurt, Yakup Kılıç ve Oğuz Temiz’den oluşuyor.

Haber Tarihi : [08-Ara-2015]

Haber Görüntüleme : [2.807]