ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ATLI SPOR EKİBİ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR !
 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ATLI SPOR EKİBİ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR !

     ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ATLI DAYANIKLILIK YARIŞMALARINDA DİKKAT ÇEKİYOR !

Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü öğrencileri ve Atlı Spor Topluluğu öğrencilerinden oluşan Uludağ Üniversitesi Atlı Dayanıklılık Ekibi Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda başarıları ve disiplinli çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

2017 Sezonunun ilk yarışması 24-26 Şubat tarihlerinde İstanbul Kemer Atlı Spor Kulübü’nde düzenlendi. Hava şartları nedeniyle zeminin çok zorlu olduğu parkurda hem atlar hem de biniciler çok zorlandı.

Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu Öğretim görevlisi ve Atlı Spor Topluluğu Danışmanı olan Öğr. Gör. Sercan Koray Yendim, Gürtay isimli atıyla, Ulusal Atlı Dayanıklılık K3 (82 km) kategorisinde yarıştı. Parkuru birincilikle bitirerek K3 Kupasını üniversitemize getirdi.

Ulusal Atlı Dayanıklılık yarışmasına katılan binicilerden Atlı Spor Topluluğu üyesi ve Mennan Pasinli Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Ali Cem ÖZHELVACI; Narbeyi isimli atıyla, Yusuf TAŞDEMİR; Kuyucanlı isimli atıyla ve Furkan YAZICI; Kefken isimli atıyla 40 km olan K1 koşusunu ceza puanı almadan başarı ile tamamlamışlar ve Atlı Dayanıklılık Binici Lisanslarını alarak  K2 koşusuna katılmaya hak kazanmışlardır.

Yarışmalarda Atlı Spor Topluluğu öğrencilerinden Oğulcan ÖNER, Süleyman USANMAZ, Ahmet DAŞTAN ve Hasan DOĞRUOĞLU yer ekibi olarak görevlerini büyük bir özveri ile başarı bir şekilde yaparak diğer katılımcıların övgülerini ve takdirlerini kazanmışlardır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Mar-2017]

Haber Görüntüleme : [1.766]