Oryantring Topluluğu İst5Days Yarışlarından Madalya İle Döndü

Her yıl İstanbul’da düzenlenen uluslararası özel yarışa Uludağ Üniversitesi Oryantiring Topluluğu 15 kişiyle katılım gösterdi. Katıldıkları yarışlardan bazıları kademe yarışlarına puan veren yarışlardı.

İlk gün Belgrad Ormanı Ayvant Bendi bölgesinde uzun mesafe, ikinci gün Ömerli Alev Okulları’nda klasik mesafe, üçüncü gün Heybeliada’da orta mesafe, dördüncü gün Belgrad Ormanı Kirazlıbent bölgesinde orta mesafe ve beşinci gün Maçka Demokrasi Parkı’nda sprint yarışına katıldılan topluluk üyeleri kendilerinden çok daha tecrübeli sporcularla aynı parkurlarda koşarak kendilerini geliştirmeyi amaçladıklarını ifade ettiler.

Yarışma kuralları gereği 13. İstanbul 5 Days günlerinin tümüne katılım gösteren sporculara verilen madalyalar sonucunda M20B kategorisinde Efe KOŞER birincilik ve M21A kategorisinde Nurettin ÇALIŞKAN üçüncülük kazandı.

Haber Tarihi : [08-Kas-2016]

Haber Görüntüleme : [1.423]