ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TANITIM GÜNLERİ
 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TANITIM GÜNLERİ

3. Nesil Üniversitesi vizyonu ile girişimci ve yenilikçi öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen Uludağ Üniversitesi, 27-28 Temmuz tarihleri arasında Tanıtım Günleri düzenleyecek.

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden olan Uludağ Üniversitesi, üniversite tercih sürecinde öğrenci adaylarına kendisini daha iyi anlatabilmek amacıyla Tanıtım Günleri gerçekleştiriyor. 27-28 Temmuz tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi kampus alanında gerçekleştirilecek etkinliklerde öğrenci adayları üniversite içerisinde kapsamlı bir tanıtım turuna çıkarılacak ve Rektör ile bir araya gelecek.

KARİYERİN VE BAŞARININ ADRESİ; ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

Uludağ Üniversitesi’nde bu yıl ilk kez uygulamaya konulan başarı bursu ve diğer burs imkanları hakkında da öğrencilere detaylı bilgiler aktarılacağını belirten Rektör Yusuf Ulcay, “Üniversite olarak ilk kez üniversite seçme sınavlarında dereceye girenler çocuklarımıza burs vermeye başlıyoruz. Yine ilk kez birçok fakülte ve meslek yüksekokullarda en başarılı öğrencilere burs vereceğiz. Ayrıca çift anadal ve yandal programlarımızda kontenjanlarımızı geçen senelere oranla ciddi bir artış yakaladık. Üniversitemizi seçecek öğrencilerimiz hem kariyer hem de burs açısından çok daha avantajlı hale gelecek.  Uludağ Üniversitesi; gerek modern mimarisi, gerek bilimsel çalışmalara önem veren akademisyenleri gerekse de başarılı öğrencileri ile önümüzdeki dönemde hak ettiği noktalara gelecektir” diye konuştu.

TÜM ADAY ÖĞRENCİLER DAVETLİ

Kentin her noktasından kolay ulaşım imkânlarına sahip olan Uludağ Üniversitesi’nde 27 Temmuz saat: 13.30’da genel bir tanıtım toplantısı ile başlayacak olan Tanıtım Günleri, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay ile tanışma ve sohbet, fakülte tanıtımları ve öğretim üyeleri ile sohbet ve üniversite tanıtım turu ile devam edecek. 28 Temmuz günü de aynı etkinliklerin devam edeceği tanıtım günleri programında üniversite tercihi yapmak üzere olan aday öğrencilere Bursa, Uludağ Üniversitesi, burs imkânları, konaklama seçenekleri ve kariyer fırsatları noktalarında bilgiler aktarılacak. UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve Tanıtım Günleri Sorumlusu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aslı Hockenberger, etkinliğe tüm aday öğrencileri davet etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Tem-2016]

Haber Görüntüleme : [2.307]