Çocuklar, Veteriner Fakültesi ürünleriyle tanıştı
Uludağ Üniversitesi (UÜ) Veteriner Fakültesi, uygulama çiftliklerinde üretilen peynir ve yoğurtlar çocuklara süt ve süt ürünlerini sevdirmek amacıyla Uludağ Üniversitesi kreş anaokulu öğrencileriyle buluştu.
Uludağ Üniversitesi kreş anaokulu bahçesinde “Çiftlikten Kreşe” sloganıyla düzenlenen etkinlikte 4-5-6 yaş grubu 134 öğrenci, Veteriner Fakültesi’nin sağlıklı ürünleriyle tanıştı.
Düzenlenen etkinliğe Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eray Alper, MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Tayar, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Turan Yılmaz, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Bilgili, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdülkadir Orman, Veteriner Fakültesi Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Artun Yıbar katıldı.
Miniklerle tek tek ilgilenip sohbet eden Rektör Prof. Dr. Ulcay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eray Alper ile birlikte UÜ Kreş Anaokulu Müdürü Bircan Reçber’den kreş hakkında bilgi alıp, incelemelerde bulundu.

Haber Tarihi : [12-May-2016]

Haber Görüntüleme : [951]