U.Ü. Badminton Takımı’ndan “Türkiye 2.’liği”

22-26 nisan 2016 yılında Erzincan’da yapılan üniversiteler arası süper lig Türkiye Şampiyonası’nda Uludağ Üniversitesi badminton takımımız “Türkiye İkincisi” olmuştur.

Ferdi müsabakalar sonucunda tek erkeklerde Emre LALE Türkiye ikincisi,
Sinan ZORLU türkiye üçüncüsü, tek bayanlarda ise emine DEMİRTAŞ Türkiye üçüncüsü olarak müsabakaları tamamlamışlardır.

Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı idareci spor müdürü Tuncer TOPSAÇ,
Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı antrenörü spor bilimleri fakültesi öğretim görevlisi Aygül AKÇA, takımı oluşturan sporcular ise, Emre LALE, Sinan ZORLU,
Yusuf Ramazan BAY, Emre CÖMERT, Mustafa KUTLU, Emine DEMİRTAŞ, Buse CEYLAN Burcu KOÇ’tan oluşmaktadır.

2015 yılında Avrupa Şampiyonu olan Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, 2016 yılında temmuz ayında Hırvatistan’da yapılan Üniversiteler Badminton Avrupa Şampiyonası’na katılacaklardır.

Haber Tarihi : [01-May-2016]

Haber Görüntüleme : [1.328]