“TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE”

Uludağ Üniversitesi Arap Dünyasi ve Kültürleri Topluluğu, Öğrenci Kültür Merkezi önünde “Teşekkürler Türkiye” adlı etkinliği gerçekleştirdi.

21 Nisan 2016 tarihinde ÖKM önünde gerçekleşen etkinlikte Arap dünyasına ait geleneksel aletlerin sergilendiği ve yiyeceklerin olduğu bir stand açılarak, katılımcılara ikramlar yapıldı. Yoğun öğrenci katılımının gerçekleştiği etkinlikte öğrencilere ve ziyaretçilere “gül” dağıtıldı.

Topluluk Başkanı Omer ALHAJHASAN yaptığı açıklamada; Türkiye’de olmanın, özellikle zengin bir kültür ve tarih birikimine sahip olan Bursa’da okumanın kendileri için önemli bir tecrübe olduğunu; Uludağ Üniversitesi Rektörü prof. Dr. Yusuf ULCAY'a ve yönetimine kendilerine sunduğu okuma imkanları ve misafirperverlikleri için çok müteşekkir olduklarını ifade eden Omer ALHAJHASAN, etkinliği özellikle bu amaçla yaptıklarını belirterek, Türkiye’ye, Uludağ Üniversitesi’ne ve Türk halkına teşekkür etti.

Haber Tarihi : [22-Nis-2016]

Haber Görüntüleme : [913]