U.Ü. ATLI DAYANIKLILIK YARIŞMALARINDA BAŞARILARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

U.Ü. Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu Atçılık Antrenörlüğü öğrencileri ve Atlı Spor Topluluğu öğrencilerinden oluşan Uludağ Üniversitesi Atlı Dayanıklılık Ekibi Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda başarıları ve disiplinli çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Sezonun ikinci yarışması olan Porsuk Kupası 9-10 Nisan tarihlerinde Eskişehir Atlı Spor Kulübü’nde düzenlendi. Hava şartları nedeniyle zeminin çok zorlu olduğu parkurda hem atlar hem de biniciler çok zorlandı.

Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu Öğretim görevlisi ve Atlı Spor Topluluğu Danışmanı olan Öğr. Gör. Sercan Koray Yendim, Gürtay isimli atıyla, Ulusal Atlı Dayanıklılık 2* (67 km) kategorisinde yarıştı. Parkuru sıfır ceza puanıyla tamamlayarak Birincilik Kupasını Uludağ üniversitesine kazandırdı.

Haber Tarihi : [12-Nis-2016]

Haber Görüntüleme : [1.135]