ULUMES’16 MESLEKİ ETKİLEŞİM SEMİNERİ SONA ERDİ
 ULUMES’16 MESLEKİ ETKİLEŞİM SEMİNERİ SONA ERDİ

U.Ü. Mesleğe İlk Adım Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu uygulamalı eğitim semineri etkinliği 25 Mart tarihinde sona erdi.
Seminerde katılımcılar, aldıkları eğitimlerin ardından sahnede uygulamalar yaparak ve hatta birebir mülakatlara girerek eğitimlerini hayatlarına geçirmelerine imkan sağladılar.

ULUMES; 'Mesleğe İlk Adım Kişisel yetkinliklerden başlar' diyerek yaptığı etkinlikle, Uludağ Üniversitesi Öğrencilerine eğitimler, söyleşiler ve uygulamalarla tecrübe kazandırmaya çalıştı.

İlk gün İzgören Akademi Bursa Yöneticisi Özlem ERBAŞLAR’ın iletişim ve motivasyon ile ilgili sunum ve uygulamasından sonra, Doç Dr. Kurtuluş Kaymaz, Ermetal Şirketler Grubu Eğitim Sorumlusu Yüksel ÇETİN ve Renault  Seri Projeler Şefi Ferhat TEK’in  üniversite hayatının nasıl değerlendirilmesi gerektiğine dair sunum ve söyleşiler ile devam etti.

Daha sonra; Magneti Marelli Kalite Yöneticisi Erman ERSÖZ, katılımcılara topluluk önünde konuşma ve takım oyunu ile ilgili korkularını yenecek bilgiler verdi ve eğitimden sonra katılımcılardan sahneye 10 kişi alarak bu bilgileri uygulamalar  ile  bütünleştirip, öğrencilerin bu korkularını aşmasını sağladı.

2.Gün Bursa’da iş hayatının önemli Şirketlerinden Valeo ve BOSCH ile firmaları hakkında bilgiler verildi ve birebir mülakatlar gerçekleştirildi. Mülakata giren öğrenciler bu ortamı tecrübe ederek etkili uygulama eğitimi yapma imkanına sahip oldular.

ULUMES  uygulamalı etkinliğini More Enstitünün İş fırsatları sunumu ile sonlandırdı.

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-Mar-2016]

Haber Görüntüleme : [1.117]