Bilim ve Düşünce Topluluğu’ndan Mehmetçiğe Mektuplar Sergisi
 Bilim ve Düşünce Topluluğu’ndan Mehmetçiğe Mektuplar Sergisi

Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıldönümünde Bilim ve Düşünce Topluluğu “Mehmetçiğe Mektuplar” Sergisi düzenledi.

Serginin açılışı öncesinde; Topluluk öğrencileri ve açılış konuşmasını yapacak olan Sezai OKAY ile bir araya gelen Sağlık Kültür Daire Başkanı Hamza MERAL, Çanakkale Zaferi kutlamaları çerçevesinde “Çanakkale Ruhu”nun farklı düşüncelerdeki öğrenci toplulukları tarafından ortak duygu ve düşüncelerle yaşanması ve yaşatılması gerektiğini dile getirdi.

Daha sonra serginin açılış konuşmasını; aynı zamanda şehit babası olan Sezai OKAY gerçekleştirdi. Birbirinden ilginç foroğrafların bulunduğu sergi öğrenciler tarafından ziyaret edildi.

Sezai OKAY daha sonra Türk Dünyası ve Kültürü Topluluğu’nun yapmış olduğu etkinliği ziyaret ederek, Çanakkale menüsü olarak dağıtılan “buğday çorbası ve şekersiz üzüm hoşafı” ikramını kabul etti.

Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılı kutlamaları çerçevesinde, Öğrenci Topluluklarının Özgür alanı olan Öğrenci Kültür Merkezi Önü; birbirinden farklı düşünce topluluklarının temsil edildiği, kutlamaların, faaliyetlerin ve etkinliklerin sergilendiği, standlarının kurulmasına imkan verildiği bir platform olarak renkli görüntülere sahne oldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Mar-2016]

Haber Görüntüleme : [964]