Uludağ Üniversitesi’nden Oryantiring Öğrenci Topluluğu'na Oda Tahsisi

Uludağ Üniversitesi'nin Oryantiring Topluluğu'na tahsis ettiği odanın açılışı 18 Mart 2016 tarihinde Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu, topluluk danışmanı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı öğretim görevlisi Prof. Dr. Ayberk Kurt, Uludağ Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Hamza Meral ve üniversite çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti. Açılışın yine Uludağ Oryantiring Topluluğu'nun yürüttüğü “Gençlik Haritanı Yönlendir” Avrupa Birliği Projesi'nin başlangıç tarihine denk gelmesiyle, proje kapsamında yurt dışından gelen öğrencilerin de açılışta bulunması renkli dakikaların yaşanmasına vesile oldu.

Oda, topluluğun tüm imkanları dahilinde topluluk üyelerinin göstermiş olduğu büyük özveri sayesinde kısa sürede açılışa hazır hale getirildi ve üyelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasiteyle düzenlendi.

Haber Tarihi : [21-Mar-2016]

Haber Görüntüleme : [1.375]