Mennan Pasinli MYO ve Atlı Spor Topluluğu’ndan Birincilik Kupası

Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü öğrencileri ile Atlı Spor Topluluğu öğrencilerinden oluşan Uludağ Üniversitesi Atlı Dayanıklılık Ekibi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda başarıları ve disiplinli çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Sezonun ikinci yarışması olan Yunus Emre Kupası 12-13 Mart tarihlerinde Eskişehir Atlı Spor Kulübü’nde düzenlendi. Hava şartları nedeniyle zeminin çok zorlu olduğu parkurda 40 at ve binici farklı kategorilerde mücadele etti.

Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu ve Atlı Spor Topluluğu’ndan Öğr. Gör. Sercan Koray Yendim, Gürtay isimli atıyla, parkuru sıfır ceza puanıyla tamamlayarak Birincilik Kupasını alırken, Atlı Spor Topluluğu Eğitmeni ve Atlı Güvenlik Personeli Adem YAMAN Kuyucanlı isimli atıyla ise 3.lük derecesini kazandırdı.

Haber Tarihi : [15-Mar-2016]

Haber Görüntüleme : [978]