***100/2000 YÖK Doktora Burs***

Uludağ Üniversitesi

Burs Programından

1. Uludağ Üniversitesinde Doktora/Bütünleşik Doktora programına kayıtlı olan ancak tezini almamış Uludağ Üniversitesi öğrencileri,
  2.  Bu dönem doktora/Bütünleşik doktora programına başvuracak yeni öğrenciler
  3. Diğer üniversitelerde Doktora/Bütünleşik doktora programına kayıtlı olan ancak Uludağ Üniversitesine yatay geçiş yapacak tezini almamış yeni öğrenciler başvuruda bulunabilir.

Uludağ üniversitesinde öğrenci olan başvuru yapacak adaylar başvuru formunu doldurarak ilgili enstitülere başvurabilirler. Bu dönem doktora/Bütünleşik doktora için başvuracak adaylar on-line kayıt sırasında taleplerini yapabilirler. Yatay geçiş yapacak öğrenciler dilekçelerinde 100/2000 bursu için taleplerini belirtmelidirler.

100/2000 YÖK Doktora Burs Programına başvurabilmek için öğrencilerden aşağıdaki şartlar aranır:

a) T.C. vatandaşı olmak.

b) Doktora programı için yüksek lisans derecesine sahip olmak. Bütünleşik doktora programı için lisans derecesine sahip olmak.

c) Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin ve başvuru yapılacak yükseköğretim kurumunun belirlediği başvuru ve kabul şartlarını taşıyor olmak.

ç) Herhangi bir işyerinde çalışmıyor olmak (Kamu, Özel ve diğer).

d) Halen devlet yükseköğretim kurumunda doktora eğitimine devam ediyorsa tez aşamasına geçmemiş olmak.

e) Bu ilana başvurmuş olanlar YÖK 100/2000 doktora bursuna başvurmuş sayılacaktır.

Başvuru için detaylı bilgi Enstitü Müdürlüğümüz Öğrenci İşleri Biriminden elde edilebilir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [29-Oca-2018 06:20]