Etkinlik : Doç. Dr. Berna Coşkun Onan'ın Bilimsel Araştırma Projesi

Etkinlik Başlangıç Saati : 09:45

Etkinlik Bitiş Saati : 12:45

Etkinlik Açıklama :

Bursa Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri koordinasyon birimi tarafından yapılan değerlendirme sonucuna göre,  “BİR ÖĞRETİM MATERYALİ OLARAK BASKIRESİM KILAVUZU HAZIRLAMAK: İÇ İÇE GEÇMİŞ TEKLİ DURUM ÇALIŞMASI” adlı projenin desteklenmesine karar verilmiştir.  Yürütücüsü sayın Doç. Dr. Berna Coşkun Onan ve araştırmacısı yüksek lisans öğrencisi Esin Selimoğlu olan proje, 16 ay boyunca durum çalışması deseniyle nitel bir bilimsel araştırma olarak gerçekleştirilecektir.

BAP birimi tarafından desteklenen projede; öğretmenler, öğretmen adayları, sanatçılar, sanat eğitimi alan uzmanları ve araştırmacıların meslek yaşamlarında kullanımına yönelik baskıresim tekniklerin uygulama aşamalarını, öğretim süreçlerinde faydalı olabilecek öğretim yöntemlerini içerecek bir öğretim kılavuzu geliştirmek amaçlanmıştır. Baskıresim tekniği, görsel sanatlar eğitiminde ve yaşamda uygulama zenginliği sunan farklı bakış açılarını içinde barındıran deneysel, devingen ve grift bir yapıdadır. Bu devingen ve grift yapıyı derinliklerine inerek tüm boyutlarıyla anlamak ve betimlemek araştırmanın omurgasını kurgulamakta yol gösterici olmaktadır.

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [28-Mar-2023]