2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Topluma Hizmet Uygulamaları Etkinlikleri

Öğr. Gör. Gülsüm Yeşilyurt Cerit tarafından yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları dersi 2021-2022 Bahar Dönemi etkinlikleri:

1- B.U.Ü.Sürdürülebilirlik Ofisi işbirliği ile yerleşkemizde bulunan elektrik trafosunun desenli boyamasının yapılması projesi (Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında kardeş okula kırtasiye ve spor malzemesi desteği sağlama projesi).

2- Bursa Ş.J.K.E.Ramazan Okur Ortaokulu’nun bahçe duvarının figürlerle boyanması projesi (Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında elektrik trafosu boyama projesi).

3- Bursa Uludağ Üniversitesi Genç Ofis işbirliği ile köy okulları ziyareti ve okul duvarına çeşitli figür çizimleri gerçekleştirme projesi (Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında köy okulu ziyareti ve okul bahçesi  duvarı boyama etkinliği).

4- Bursa Nilüfer Belediyesi işbirliği ile 10-15 yaş aralığındaki çocuklarla düzenli olarak (10 hafta boyunca) görsel sanat çalışmaları yapma etkinlikleri (Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında görsel sanatlar eğitimi projesi).

5- Panorama 1326 Fetih Müzesi’nde katılımcılarla düzenli olarak (10 hafta boyunca) mekan çizimi ve suluboya tekniği ile görsel sanatlar eğitimi projesi (Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında görsel sanatlar eğitimi projesi).

6- Kardeş Okul Tunceli Pınarlar İlk ve Ortaokulu öğrencileri için ders araç gereci, kırtasiye  ve spor malzemeleri desteği  projesi (Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında kardeş okula kırtasiye ve spor malzemesi desteği sağlama projesi).

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Şub-2023 19:04]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [27-Şub-2023 19:24]

Duyuru Görüntüleme : [777]