Lisansüstü Tez Savunmaları ve Doktora Yeterlik Sınavları

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi sonunda gerçekleşecek lisansüstü tez savunma ve doktora yeterlik sınavlarına ilişkin bilgiler aşağıdadır. (Yeni tarihler belli oldukça liste güncellenecektir.). Bursa Uludağ Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 29. maddesi gereğince tez savunma ve yeterlik sınavları öğretim elemanları, lisansüstü öğrenciler ve alanın uzmanlarından oluşan dinleyicilerin katılımına açık ortamlarda gerçekleştirilmektedir. Tez savunmasına veya doktora yeterlik sınavına katılmak isteyen ve bu koşullara uyan katılımcılar tabloda belirtilen sınav yerine gelerek katılım sağlayabilirler.

Öğrenci Tez Danışmanı Tez Savunması / Doktora Yeterlik Sınavı Tarih Sınav Yeri
Dilan POLAT Prof. Dr. M. Ersin KUŞDİL Kültürleşme Stratejilerinin Dış Grup Tarafgirliği ile İlişkisi: Türkiye’de Yaşayan Boşnak Göçmenlerle Bir İnceleme (Yüksek Lisans Tezi)

13.1.2022

https://meet.google.com/rwr-fxrx-eqc (Çevrimiçi*)
Elaleh GHORBANİ Prof. Dr. Tevfik ALICI Doktora Yeterlik Sınavı

24.1.2022

Ayten EKİNCİ SOYLU Prof. Dr. Tevfik ALICI Doktora Yeterlik Sınavı

24.1.2022

Berk Efe ALTINAL Prof. Dr. Leman Pınar TOSUN Doktora Yeterlik Sınavı

8.2.2022

Anıl KABLANOĞLU Prof. Dr. M. Ersin KUŞDİL Doktora Yeterlik Sınavı

8.2.2022

Toplantı Odası

*Çevrimiçi katılım bağlantısını tarayıcınızın adres çubuğuna kopyalayarak tez savunma sınavına erişim sağlayabilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Oca-2022]