Ders değerlendirme anketleri (Tüm öğrenciler)

Sevgili öğrencilerimiz,

Bölümümüzde peyzaj mimarlığı eğitiminin en iyi şekilde verilmesi, çağdaş standartların sağlanması ve eğitim altyapısının geliştirilmesine yönelik çalışmaları şekillendirmesi amacı ile aldığınız derslerin kapsamı, içeriği, işleniş şekli, yeterliliği üzerine çeşitli sorulardan oluşan anketler hazırlanmıştır. Anketlerin en önemli amacı, eğitim kalitesine yönelik bir kontrol mekanizmasının oluşturulmasıdır.

Anketleri yanıtlayan öğrencilerin isim, numara, mail adresleri gibi veriler sistem tarafından istenmemektedir. Dolayısıyla dersler hakkındaki düşüncelerinizi belirtilen seçenekler ile net şekilde ifade etmekten çekinmeyiniz. Anketlerde sınavlar ile ilgili sorular da bulunduğu için, bu anketleri dönem sonunda yanıtlamanız gerekmektedir.

Aşağıda GÜZ DÖNEMİ dersleri bulunmaktadır. Lütfen aldığınız derslerin anketlerini doldurunuz.

Birinci Dönem Dersleri

Üçüncü Dönem Dersleri