BUÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANI Asil ve Yedek Aday Listeleri (657 SK. 4/B Maddesi uyarınca)

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrası uyarınca Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere 13.07.2020 tarih ve 31184 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ilana başvuran asil ve yedek aday listeleri ve açıklamalar aşağıda yer almaktadır.

ASİL ve YEDEK ADAY LİSTELERİ
- Anestezi Teknikeri
- Biyolog
- Çocuk Gelişimci
- Dil ve Konuşma Terapisti
- Diyetisyen
- Eczacı
- Elektronörofizyoloji Teknikeri
- Ergoterapist
- Fizyoterapist
- Hemşire
- Patoloji Teknikeri
- Psikolog
- Radyoterapi Teknikeri
- Odyometri Teknikeri
- Tıbbi Görüntüleme Teknikeri
- Tıbbi Laboratuvar Teknikeri

- Asil olarak yerleşmeye hak kazananların 28/07/2020 tarihinden itibaren 07/08/2020 mesai bitimine kadar aşağıdaki belgeleri hazırlayarak; Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Birimi’ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

- Belirlenin süre içinde başvuru yapmayanlar haklarından feragat etmiş kabul edilecektir.

- Eczacıların diploma notları belirlenirken Yükseköğretim Kurulu 4’lük sistemdeki notların 100’lük sistemdeki karşılıkları listesi kullanılmıştır.

- Perfüzyonist alımı yapılmamıştır.

- Asil olarak yerleşmeye hak kazananlardan süresi içinde başvurmayan veya göreve başlamayan asil adayların yerine puan sıralamasına göre yedek adaylardan alınacaktır.

- Süresi içinde başvurmayan veya göreve başlamayan asil adaylar olması halinde yerlerine alınacak yedek adaylar sıra ile çağrılacaktır.

- Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İnsan Kaynakları Birimi’ne teslim edilmesi gereken belgeler:

1-Dilekçe (  Dilekçe örneği için tıklayınız.)
2-Fotoğraf (4 adet)

3-Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
4-Yerleşim yeri (ikametgah) belgesi (E-devlet üzerinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir)
5-Adli sicil kaydı (E-devlet üzerinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir)
6-Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi ile E-devlet üzerinden alınan Mezuniyet Belgesi (aslı veya noterden onaylı sureti ya da  Kurumumuzca aslı görülerek onaylanmış sureti)
7-Sağlık Kurulu Raporu
(Üniversite veya Sağlık Bakanlığı Hastanelerinden alınmalıdır. Özel hastanelerden alınan Sağlık Kurulu Raporları kabul edilmeyecektir. Sağlık Kurulu Raporunun yukarıda belirtilen tarihler içerisinde ibraz edilememesi halinde göreve başlama tarihinden önce mutlaka teslim edilmiş olması gerekmektedir. Göreve başlama tarihi daha sonraki duyurularda ilan edilecektir.)
8-Askerlik durum belgesi (E-devlet üzerinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir)
9-Mal bildirim formu (Başvuru sırasında Kurumumuzca verilen belge doldurulacaktır)
10-Sigortalı hizmet dökümü (E-devlet üzerinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir)
11-En son görev yapılan işyerinden alınan Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi