MAK3009 Mühendislikte Proje Yönetimi, MAK4001 Mühendislik Sistem Tasarımı ve MAK4004 Bitirme Ödevi Derslerini Alan Öğrencilerin Dikkatine

MAK4433 Proje Hazırlık dersi içerisinde yürütülen faaliyetlerin raporlanması için herhangi bir kural konulmamış olup öğrencilerin danışman öğretim üyesine basılı bir rapor sunmaları zorunludur. Sunulan raporlar öğretim üyesi tarafından 1 dönem boyunca saklanacaktır.

ÖNEMLİ TARİHLER:

1- Öğrenciler tarafından öğretim elemanına raporun teslimi için son tarih: 25 MAYIS 2018

2- Öğretim elemanı tarafından bölüm sekreterliğine  imzalı teslim formunun teslimi için son tarih: 29 MAYIS 2018

MAK4402 Makine Tasarımı Proje Raporları ekte sunulan Mühendislik Fakültesi Bitirme Ödevi yazım kurallarına uyularak hazırlanacaktır. Danışman öğretim elemanının değerlendirmesinin ardından uygun bulunan raporlar iki kopya ciltlenecektir. Ciltlenmiş raporlardan biri CD ile birlikte bölüm sekreterliğine, diğeri ise danışman öğretim elemanına teslim edilecektir. Öğrenci tarafından bölüm sekreterliğine teslim edilen raporlarla birlikte danışman öğretim elemanı tarafından imzalanmış rapor teslim formunun verilmesi zorunludur. Bölüm Kontrol Komisyonunca kontrol edilecek raporlar yazım kuralları açısından uygun bulunmazsa düzeltmeler yapılana kadar not girişi yapılmayacaktır.

1- Öğretim Elemanına ciltlenmiş raporun teslimi için son tarih: 25 MAYIS 2018

2- Öğrenci tarafından bölüm sekreterliğine öğretim elemanı imzalı teslim formu ile ciltlenmiş raporların teslimi için son tarih: 28 MAYIS 2018

3- Bölüm Kontrol Komisyonunca Tasarım Proje Raporlarının yazım kurallarına uygunluğunun kontrolü 29 MAYIS 2018

4- Öğretim Elemanının not protokolünün bölüm sekreterliğine teslimi için en son tarih: 29 MAYIS 2018

MAK4004 Bitirme Ödevi dersinin raporları ciltlenmemiş ve 3 kopya halinde danışman öğretim elemanına teslim edilecektir. Danışman öğretim elemanı Ön değerlendirme yaptıktan sonra doldurduğu Bitirme Ödevi teslim formunu bölüm sekreterliğine teslim edecektir. Uygun bulunan raporların sözlü sunumları daha sonra açıklanacak programa göre yapılacaktır.  Bölüm Kontrol Komisyonunca kontrol edilecek bitirme ödevleri yazım kuralları açısından uygun bulunmazsa düzeltmeler yapılana kadar not girişi yapılmayacaktır.

ÖNEMLİ TARİHLER:

1- Öğretim elemanına ciltlenmemiş bitirme ödevinin teslimi için son tarih: 25 MAYIS 2018

2- Öğrenci tarafından bölüm sekreterliğine bitirme ödevi teslim formunu ulaştırılması için son tarih: 25 MAYIS 2018

3- Bitirme ödevi sözlü sunum tarihi: 29 MAYIS 2018

4- Bölüm Kontrol Komisyonunca bitirme ödevlerinin yazım kurallarına uygunluğunun kontrolü 29 MAYIS 2018

5- Makine Mühendisleri Odası Bitirme Ödevi Yarışması: 30 MAYIS 2018

6- Öğrenci tarafından ciltlenmiş bitirme ödevinin bölüm sekreterliğine teslimi için son tarih: 30 MAYIS 2018

Bitirme ödevi yazım kuralları için tıklayınız

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-May-2018 13:44]