GÜNCELLENDİ (08.07.24) ! Yaz Okulunda Diğer Üniversitelerden Ders Alacak Öğrenciler Hk.

Yaz Okulunda diğer üniversitelerden ders almak isteyen BUÜ öğrencilerinin denklik formalarını eksiksiz şekilde doldurulup, öğrenci mail adresleri kullanılarak yazogrmakine@uludag.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. SADECE DENKLİK FORMUNU GÖNDERİNİZ. FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ.

Bölümümüzde açılmayan ancak üniversitemizde aynı içeriğe sahip dersleri almak isteyen öğrencilerin de Denklik Formlarını eksiksiz olarak dolurup (dersin açılacağı fakülte ve bölümü de belirterek) yazogrmakine@uludag.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Denklik Formu için TIKLAYINIZ.

Yaz Öğretimi hakkında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilan edilen duyuru için tıklayınız.

Yaz Okulu Ara Değerlendirme Sonuçları 08.07.2024

ÖNEMLİ!

Ders onay işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının belirttiği üzere son gönderilen form üzerinden yapılmaktadır.

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Gıda Mühendisliği bölümünden alınması talep edilen Sayısal Analiz dersine denklik verilmektedir. Talep eden öğrencilerin denklik formunu doldurup yazogrmakine@uludag.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bursa Uludağ Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünden alınması talep edilen Mühendislik Matematiği dersine denklik verilmektedir. Talep eden öğrencilerin denklik formunu doldurup yazogrmakine@uludag.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Makine Mühendisliği bölümünden "İngilizce" olarak tanımlı derslerin intibakı için "İngilizce" ders alınması gereklidir 

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden talep edilen Dinamik dersi içerik uyuşmazlığı sebebiyle denklik verilmemektedir.

Üniversitemiz farklı birimlerinde açılan dersleri alabilmeleri için denklik belgelerini dersi veren öğretim elemanı ile Bölüm Başkanlığına kesin kayıt öncesinde 05 Temmuz 2024 tarihine kadar onaylatmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilenler işleme alınmamıştır. Başka üniversiteden ders talep edenler için son tarih 10 Temmuz 2024 saat 17:00'dır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-Haz-2024 07:41]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [09-Tem-2024 17:00]

Duyuru Görüntüleme : [5.783]