MMO Destekli Staj Programı Güncellendi!

Rektörlüğümüz ve Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi arasında yapılan protokole bağlı olarak Makine Mühendisliği Bölümü 2. Sınıf öğrencilerine yönelik 12.09.2022 ve 23.09.2022 tarihleri arasındaki iş günlerinde Fakültemiz atölyeleri ve MMO odası Bursa Şubesinin laboratuvar ve atölyelerinin (küçük sanayi bölgesi içinde) kullanılacağı staj programı hazırlanmıştır. Staj programına katılmak isteyen öğrencilerin 07.09.2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki linkteki forumu doldurması gerekmektedir. Staj süresi stajı başarı ile tamamlayan öğrencilerin zorunlu staj süresinden düşülebilecektir.

Staj programına başvuran öğrencilerimizin aşağıdaki uygulamalı eğitim başvuru formunu kişisel bilgilerini doldurarak, imzalı bir şekilde bölüm başkanlığımıza 08.09.2022 tarihi mesai bitimine kadar elden veya mail yoluyla teslim etmesi gerekmektedir. Elden teslim bölüm sekreterliğimize yapılacak olup mail yoluyla iletmek isteyen öğrencilerin ise karpat@uludag.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Başka mail adreslerine atılan mailler dikkate alınmayacaktır

Form

Uygulamalı Eğitim Başvuru Formu