MAK3009 Project Management in Engineering, MAK4402 Machine Design, MAK4433 Proje Hazırlık, MAK4004 Bitirme Projesi Dersleri Hakkında DUYURU

KONU SEÇİM FORMU

1- Proje dersleri için danışman ve konu seçimi, öğrencilerimizin öğretim üye/görevlileri ile  @uludag.edu.tr uzantılı epostaları ile iletişim kurması ile sağlanacaktır.

2- Öğretim üye/ görevlileri ile iletişim sonucunda danışmanlık ve konu seçimi hususunda anlaşma sağlandıysa, öğrenciler bölüm web sayfamızda bulunan konu ve danışman seçim formlarını doldurarak ilgili öğretim üye ve görevlisine e-posta aracılığıyla iletmelidir.  (son tarih:12.03.2021)

3- Öğretim üyesine/görevlisi ilgili formları dersmakine@uludag.edu.tr adresine teslim etmelidir. (son tarih:12.03.2021)

4- Öğrencilerimizin hem ısı  hem de mekanik sistemler alanlarında çalışabilme becerisini kazanması  amacıyla öğrencilerimizin Mak4402 Machine Design, Mak4004 Bitirme Projesi proje derslerindeki proje konularını mutlaka aşağıda verilen her bir gruptan en az bir tane olmak üzere seçmesi gerekmektedir.

1. Grup: Konstrüksiyon ve İmalat Ana Bilim Dalı, Mekanik Anabilim Dalı, Makine Teorisi ve Dinamiği Anabilim Dalı

2. Grup: Termodinamik Anabilim Dalı, Enerji Anabilim Dalı

Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı