TÜBİTAK 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) kapsamında lisans öğrencileri aranmaktadır:

Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yasemin Kavuşturan’ın yürütücüsü olduğu TÜBİTAK tarafından desteklenen “Auxetic Örme Kumaşların Tasarımı ve Üretimi” isimli araştırma projesinde, 1 lisans öğrencisi görevlendirilecektir. TÜBİTAK 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) çağrısı kapsamında, 6 ay süre ile bursiyer olmak isteyen öğrencilerin öncelikle 20/11/2020 Cuma gününe dek Prof.Dr.Yasemin KAVUŞTURAN’a e- posta ile (kyasemin@uludag.edu.tr) başvurmaları gerekmektedir.
Proje Yöneticisince Aranan Özellikler:
- MATLAB vb. programlar ile görüntü işleme yapabilmek (Kontenjan 1 öğrenci)
- Projede görev alacağı süre içinde Bursa’da ikamet edebilecek olması
- Laboratuvar çalışmalarına katılmak için herhangi bir engelinin olmaması
- MS Ofis programlarını (Word, Excel and Powerpoint) etkili biçimde kullanabiliyor
olması

TÜBİTAK 2247 - C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) ile ilgili ayrıntılı bilgiye
aşağıdaki linkten de ulaşılabilir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [17-Kas-2020 15:15]