TÜBİTAK Lisans Öğrencileri Burs Desteği

STAR STAJYER ARAŞTIRMACI PROGRAMI LİSANS ÖĞRENCİLERİ

TÜBİTAK 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) çağrısı kapsamında, TÜBİTAK tarafından desteklenen ve Prof. Dr. Muhsin Kılıç’ın yürütücüsü olduğu “İç ortamlar için taşınabilir hava temizleme sistemi tasarımı ve prototip imalatı” isimli araştırma projesinde lisans öğrencileri için burs desteği sağlanacaktır. 6 ay süre ile bursiyer olmak isteyen 4. Sınıf öğrencileri aşağıdaki linkten çağrı duyurusunu inceleyebilirler ve BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden 2-30 Kasım arasında başvuru yapabilirler.

Başvuru için tıklayınız.
Proje çalışmalarına proje ekibi ile birlikte dahil olacak stajer lisans öğrencileri:
- Laboratuvar çalışmalarına katılmak için herhangi bir engelinin olmaması
- MS Ofis programlarını (Word, Excell and Powerpoint) etkili biçimde kullanabiliyor olması
- Yabancı kaynakları okuyup anlayacak yorumlayacak düzeyde İngilizce dil bilgisinin olması
- Solidworks, Catia, Autocad gibi tasarım programlarından en az birini kullanabiliyor olması
- Akışkanlar mekaniği, Termodinamik ve Isı transferi derslerini almış ve geçmiş olmak
- Bursa’da stajerlik süresince ikamet edebilecek olması
Stajer öğrenci seçiminde tercih sebebi olacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [26-Eki-2020 11:34]