Online Staj Duyurusu

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Öğretimi kapsamında staj eğitimlerini uygun zamanda koruyucu önlemleri yeterli düzeyde aldığını sözlü ya da yazılı beyan edemeyen iş yerlerinde, bunun haricinde staj yapabilecek firma bulunamaması halinde veya ikamet ettiği yer itibariyle staj yerlerine ulaşması riskli olan, kronik rahatsızlığı bulunan öğrencilerimiz proje, ödev rapor ve vaka analizi vb. yöntemlerle bölüm öğretim elemanlarımızın gözetiminde uzaktan dijital  imkanlarla staj yapmak üzere başvuru yapılabilir. Bu kapsamda staj yapmak isteyen öğrenciler:

- Kaçıncı sınıf olduğunu, önceden staj yaptıysa hangi firmada kaç gün stajını tamamladığını ve kaç günlük stajını yapmak istediğini belirten kısa bir metni,

- Staj başvurusunu yapıp red cevabı aldığına dair, eğer herhangi olumlu-olumsuz geri dönüş olmadıysa staj başvurusu yaptığına ilişkin firma bilgisini

- Kronik rahatsızlığını gösteren belgeyi (rahatsızlığı sebebiyle riskli durumda bulunanlar)

- İkamet ettiği adresi içeren belgeyi (staj yerine ulaşma zorluğu içinde bulunanlar) sadece e-posta yoluyla ( stajmakine@uludag.edu.tr ) bölüm komisyonuna ulaştırmaları gerekmektedir. Başvurular sona ermesinin ardından değerlendirme sonucu bölümümüzün web sayfasında duyuru kısmında ilan edilecektir.

Mühendislik Staj Dosyası

Güncel Staj Danışmanları;