Akademik Teşvik Ödeneği Kapsamında Web of Science Eğitimi Gerçekleştirildi

25 Ocak 2017 Çarşamba günü Rektörlük A Salonu ve Kütüphane Seminer Salonunda iki ayrı oturumla gerçekleştirilen eğitime katılım sağlayan tüm akademisyen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Web of Science eğitiminde bahsi geçen Web of Science Kullanımı, ResearcherID Kullanımı, Atıf analizi gibi konulardaki sunumlara aşağıdaki linklerden ya da kütüphanemiz web sayfası Veritabanları sayfasında bulunan listeden Web of Science linkine giderek erişebilirsiniz.

Eğitimde de bahsedildiği üzere kendinize ait size özel bir ResearcherID numaranızı almanız oldukça önemlidir ve önerilmektedir.

ResearcherID kendi profilinizi oluşturmanıza olanak sunar. Kendi profilinizi oluşturmanız ve yayınlarınızı buraya eklemeniz genel arama esnasında doğabilecek aksaklıkların (isimin yanlış yazılması, birden fazla aynı isimde yazar vb.) önüne geçer. ResearcherID numaranızla tek seferde güvenli olarak yayınlarınıza ulaşabilir, yeni yayınınız oldukça güncellemesini düzenli olarak yapabilirsiniz.

Web of Science Kullanım Kılavuzu

ResearcherID Kullanımı (Kılavuz)