Gale Research Complete - Premium Veritabanı Deneme Erişimi

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 24 Kasım 2023

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

Hakkında:

5 ana koleksiyon altında bir araya getirilmiş koleksiyonlar topluluğudur.

Birincil ve ikincil kaynaklardan oluşturulmuş olan Gale Research Complete; tıp, mühendislik, tarih, politika, sosyoloji, felsefe, ekonomi, din ve benzeri birçok bilim dalına yönelik makaleleri, kitapları, arşiv malzemelerini ve haber kaynaklarını bir arada bulabileceğiniz eşsiz bir koleksiyondur.

Kullanımı kolay özellikler ve keşfe olanak sağlayan eşsiz arama araçları ile dünyanın önde gelen dergilerini, referans kaynaklarını, arşiv belgelerini, ansiklopedileri ve edebi kaynaklar erişiminize açılmıştır.

Premium paketi ile de başta The Times, Economist, Financial Times, National Geographic , Early Arabic Printed Book (Arapça, Farsça ve Osmanlıca) olmak üzere daha onlarca farklı arşiv koleksiyonu bir arada sunulmaktadır. Tarih, batı dilleri ve edebiyatı, ilahiyat, islam & bilim tarihi, sanat- tasarım, sahne sanatları, gazetecilik – medya, politika, sosyoloji, felsefe, ekonomi, askeri ve istihbarat çalışmaları, sosyo-kültürel çalışmalar, göç ve benzeri daha onlarca alanda dünya tarihinin son 700 yılına ışık tutacak geniş bir arşiv koleksiyonudur.

 

 

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Eki-2023]

Duyuru Görüntüleme : [460]