Sage Yayınevi İndirimli Makale Yayınlama Ücreti

Bursa Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı olarak üyesi olduğumuz ANKOS Konsorsiyumu ve SAGE Yayınevi arasından yapılan anlaşma münasebetiyle;

Normalde standart APC (Makale İşlem Ücreti) ücreti 2400 GBP iken, SAGE Premier üyesi olan kurumlar için (Bursa Uludağ Üniversitesi dahil) bu tutar 200 GBP olarak uygulanacaktır.

Yani kurumumuzdaki akademisyenlerimiz ilgili dergilerde yayın yapmak isterse, sadece 200 GBP’lik bir APC (Makale İşlem Ücreti) ödeyerek yayın yapabilirler.

Akademisyenlerimiz makalesini @uludag.edu.tr uzantılı e-posta adresleri ile gönderirken sistemde otomatik olarak ilgili indirimli tutarı görebilecektir.

Yayın yapılabilecek dergiler, linkteki başlık listesinde “O” sütununda “Hybrid” olarak belirtilen dergilerdir. Liste İçin Tıklayınız!

Bu anlaşma ile ilgili daha detaylı bilgi için aşağıdaki web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2023]