Total Materia (Malzeme) Veritabanı Deneme Erişimi

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 31 Aralık 2023

Kampüs İçi Erişim        Kampüs Dışı Erişim    Kampüs Dışı Erişim Detaylı Bilgi ve Kılavuz

Veritabanını kullanmak için bir seferliğine mahsus olmak üzere @uludag.edu.tr uzantılı e-posta adresinizle kayıt oluşturmak gereklidir.

Aşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz.

https://www.totalmateria.com/UserAccountRegister.aspx?LN=TR 

Hakkında:

Total Materia, 450,000'in üzerinde metal ve metal dışı malzemenin 20,000,000'den fazla özellik kaydını barındıran ve Türkçe dil desteği ile sunulan bir malzeme veritabanıdır. Metalurji Mühendisleri başta olmak üzere tüm ilgili mühendislik alanlarında çalışan akademisyenlerin aradıkları her türlü veriye ulaşabilecekleri dünyadaki en geniş kapsamlı veritabanı olma özelliği taşır.

Tüm Total Materia modülleri, güvenilir ve kullanımı kolay veritabanları için araştırılmış ve metalurji uzmanları tarafından geliştirilmiştir. 160'dan fazla ülkede güvenle kullanılan Total Materia, ISO 9001: 2008 ve ISO 27001: 2005 standartlarına uygundur.

Total Materia özellikle “AR-GE, ÜR-GE, Tasarım CAD/CAE, Üretim, Kalite, Bakım, Malzeme Tedarik ve Satınalma” faaliyetlerinde son derece faydalı ve benzersiz bir kaynaktır. 

Green Line: Tasarım Faaliyetleriniz ve ürünlerinizin çevreye olan etkilerini anlamaya yardımcı olan, Karbon ayak izi, Sürdürülebilirlik ve BOM Malzeme Listesi, Compliance Değerlendiricisi vb. bilgiler icerir.

Predictor: Malzeme özelliği tahminleri için uygulamalı makine öğrenmesi (Artificial Intelligence) EKSİK VERİLER - BOŞLUKLARI DOLDURMA konusunda Total Materia’da eksik kalan bilgileri sağlar.

2007'den beri kullanılan SMARTCOMP ile Spektrometreyle taradiginiz her malzemeyi kolayca tanımlayabilirsiniz.

Türkçe Broşür: https://www.totalmateria.com/documents/TMbrochure_tr.pdf

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2023]

Duyuru Görüntüleme : [518]