"Wiley Dergilerinde Açık Erişim Makale Yayınlamak: Wiley Editöründen Bazı Önemli Detaylar" adlı webinara davetlisiniz!

Konusmacı: İrem Bayındır-Buchhalter- Baş Editör (Wiley)

Webinar dili: Türkçe

Tarih: 23 Ekim 2023 Pazartesi

Saat: 11:00 (Türkiye Saati)

Kayit Linki:

https://register.gotowebinar.com/register/3967429813443376215 (katılım için kayıt şart)

Bu çevrimiçi toplantıda aşağıdaki konulara yer verilecektir:

• TÜBİTAK ULAKBİM ve Wiley arasında gerçekleşen dönüşüm anlaşmasının (oku + yayınla/read&publish) ana hatları, nasıl işlediği

• Açık Erişim hakkında bilgi, faydalı yanları

• Yazarlar ve araştırmacılar için eğitim programı: yayin stratejisi icin ipuclari, yayin etigi

• Yardımcı Kaynaklar

Katılabilmek için lütfen kayıt yaptırınız.

Kayıt olduktan sonra bir onay e-postası ve oturumdan önce bir hatırlatma alacaksınız.

Oturum sırasında sorular, yorumlar ve özel istekler için zaman olacaktır.

Oturum kaydedilecek ve kayıt, etkinlikten 24 saat sonra kayıt yaptıranlara gönderilecektir.

Katılımcılar, webinarda kullanılan sunumu indirme fırsatına sahip olacaklardır.

Konuşmacı Hakkında:

Advanced Materials and Advanced NanoBiomed Research dergilerinin Baş Editörü olan Dr. İrem Bayındır-Buchhalter, lisans egitimini Ankara'da Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünde tamamladi. Yüksek lisansını Heidelberg Üniversitesi ve Alman Kanser Araştırma Merkezi'nde (DKFZ) embriyonik kök hücrelerin hematopoetik farklılaşması üzerine yaptıktan sonra, aynı enstitüde adipoz doku plastisitesi ve metabolik homeostaz üzerine çalışarak doktorasını tamamladı. Bilim iletişimine ve sürekli öğrenmeye olan güçlü ilgisi nedeniyle, doktorasini tamamladiktan sonra Wiley-VCH'de bilimsel editörlük yapmaya basladi. Weinheim'da bulunan İrem, 2016 yılından bu yana Advanced dergi ailesi için hakem değerlendirme editörü (peer review editor) olarak çalışmaktadır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Eki-2023]