Turkey Data Monitor DEMO Erişimi

Turkey Data Monitor programının demo versiyonu için gereken adımlar aşağıdaki gibidir;

Demo versiyonunda veriler güncellenmemektedir ve veri aktarımı yapılamamaktadır.

WINDOWS VERSIYON KURULUMU:

http://www.worlddatamonitor.com/program/latest/win/19/TDM.zip

1. Yukarıdaki linkten sıkıştırılmış program dosyasını indirin ve sonrasında istediğiniz bir yere (mesela masaüstüne) kopyalayın. (sağ tıklamayla direkt indirebilirsiniz) (330Mb).

2. İndirdiğiniz TDM.zip dosyasına sağ-tıklayın ve açılan menüde "Extract Here/Buraya Çıkar" seçeneğini seçin. Aynı yerde "TDM" adlı bir klasör oluşacak.

3. O klasörün içindeki pie-chart ikonlu "TDM.exe" dosyasına çift tıklayın.

4. Username ve Password olarak TDM girin.

5. Lisans ekranında en üstte Demo seçeneğini seçin ve Next/Devam düğmesine tıklayın.

Hakkında;

Turkey Data Monitor, Üçer-Mizrahi Bilgi Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından tasarlanmış özgün bir yazılım sayesinde, (1) Türkiye’nin belli başlı tüm makroekonomik serilerinin, tarihsel ve en güncel verilerinin ve global karşılaştırmalı endekslerinin yer aldığı, (2) kullanıcıya ekonomik analiz ve sorgulama araçları sunan, (3) Türkiye ekonomisi konusunda çeşitli kaynaklardan yorumlar, sunumlar, analizler ve yaygın bir elektronik kütüphane içeren, ve (4) programla ilişkili MS Excel dosyalarınızı da arka planda otomatik güncelleyen bir abonelik sistemidir. Programın arayüzü, İngilizce ve Türkçe arasında kolay geçiş sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Turkey Data Monitor’ün size sunduğu zengin içeriğe beş ana yoldan ulaşabilirsiniz: (1) Güncel olan kaynakları derleyen Anasayfa, (2) Ham ve işlenmis verilerin tamamını gösteren Tablo ve Grafik ekranı, (3) Yorum, sunum ve kaynakların tamamını gösteren Kütüphane ekranı, (4) Aylık olarak düzenlenmiş veri açıklama Takvim ekranı, (5) Türkiye ekonomisi, piyasalar ve küresel gelişmelerin haftalık olarak özetlendiği Rapor ekranı.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Kas-2022]

Duyuru Görüntüleme : [1.783]