57. KÜTÜPHANE HAFTASI (BOOKFACE) KİTAPYÜZÜM YARIŞMASI

PROF. DR. FUAT SEZGİN MERKEZ KÜTÜPHANESİ

57. KÜTÜPHANE HAFTASI BookFace (KitapYüzüm)

YARIŞMASI BAŞLIYOR!

Bu yarışma, kitapla yüz göz olmak isteyen bütün kullanıcılarımızın katılımına açıktır.

Yarışmaya gönderilecek olan fotoğrafların özgün olması gerekmektedir.

Katılımcıya ait olmayan fotoğrafla başvurulması halinde, telif haklarıyla ilgili hukuksal sorumluluk şahıslara ait olacaktır. Yarışmaya fotoğraf gönderenler, eserlerin kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılacaklardır.

Yarışmaya katılmak için yapılması gerekenler;

1. BookFace (KitapYüzüm) yarışmasına uygun bir fotoğraf çek!

2. Adı, Soyadı, Öğrenci Numarası, Cep Telefon Numarası, Fakülte ve Bölüm bilgilerini içeren e-postayı mkutuphane@uludag.edu.tr  adresine gönder!

Ödüller: Dereceye giren ilk üç yarışmacıya BKM Mağazalarında geçerli 100 TL hediye çeki!

Not: Yarışma sadece Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencilerine yöneliktir.

E-Posta içeriğine aşağıdaki metni eklemeyi unutmayınız!!!

“Yarışmaya gönderdiğim fotoğrafın Bursa Uludağ Üniversitesi bünyesinde arşivlenerek gerekli bulunduğu zaman yayınlanmasına, web sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaşılmasına izin veriyorum.”

Başvuru için son tarih: 02 Nisan 2021

Daha Fazlası İçin Bizi Takip Edin