HiperKitap, Legal Source, Music Index with Full Text Deneme Erişimi

HiperKitap veritabanı 01 Mayıs 2021 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Hakkında:

Hiperlink tarafından geliştirilmiş olan Hiperkitap, bilgiye olan ihtiyacı hızlı, kolay ve ekonomik bir şekilde gidermek, bilgiye gereksinim duyan kurum/kuruluşlara, araştırmacılara ve okuyuculara en ileri teknolojilerle cevap vermek için tasarlanmıştır. Hiperkitap, dil ve edebiyat, tarih, felsefe, psikoloji, hukuk, bilgisayar, çevre, kişisel gelişim, mühendislik ve teknoloji, ekonomi ve finans, tıp, işletme gibi 28 ana konu başlığı altında 370’ten fazla yayınevinden 24.000’den fazla e-kitap içermektedir. On binlerce e-kitabın yanı sıra Hiperkitap; atlaslar, sözlükler, ansiklopediler gibi danışma kaynaklarını da içermektedir.

Kampüs İçi Erişim   Kampüs Dışı Erişim     

 

Legal Source veritabanı 01 Mayıs 2021 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Hakkında:

En itibarlı hukuk dergilerinin yüksek kaliteli indekslerinin yanı sıra, tam metin versiyonlarına erişim sağlayan Legal Source veri tabanı; hukuk dünyasındaki güncel durumlar, çalışmalar, düşünceler ve eğilimler üzerine yüzlerce dergi içermektedir. Hukuk fakülteleri tarafından en çok tercih edilen kaynaklardan olan veri tabanı, avukatlar, eğitimciler, iş insanları, hukuk kütüphanecileri, öğrenciler, paralegaller ve hukuk disiplininde çalışma yürüten tüm araştırmacıların faydalanabileceği en temel kaynak konumundadır. Geniş bir uluslararası kapsama sahip Legal Source, ABD, Kanada, İngiltere, İrlanda, Avustralya ve Yeni Zelanda kaynaklı süreli yayınlar içermektedir.

Kampüs İçi Erişim   Kampüs Dışı Erişim 

   

Music Index with Full Text veritabanı 01 Mayıs 2021 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Hakkında:

Müzik disiplinindeki öğrenciler, akademisyenler ve sanatçılar için hazırlanan Music Index with Full Text, bu alandaki temel veri tabanıdır. Tam metin dergilere ek olarak, video, ses kayıtları ve performans değerlendirmeleri gibi çeşitli formatlardaki kaynaklara erişim sağlayan otorite veri tabanı, uluslararası bir perspektif üzerine tasarlanmış olup, 20'den fazla dilde ve Avustralya, Belçika, Kanada, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Meksika, Hollanda, Türkiye, İngiltere ve ABD dahil olmak üzere 30'dan fazla ülkeden sağlanan tam metin dergiler ile geniş bir küresel bakış açısı sağlamaktadır.
Caz, folk, rock, blues, country, opera, klasik müzik, koro, elektronik ve deneysel müzik gibi müzik alanındaki tüm türleri kapsayan Music Index with Full Text ayrıca, gitar, akordeon, viyola ve tuba gibi belirli müzik aletleri için özel olarak hazırlanan dergilere de erişim sağlamaktadır.
 

Kampüs İçi Erişim   Kampüs Dışı Erişim     

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [24-Şub-2021]

Duyuru Görüntüleme : [1.158]