BMJ Best Practice, BMJ Learning ve BMJ OnExamination Veritabanları Deneme Erişimi

BMJ Best Practice, BMJ Learning ve BMJ OnExamination Veritabanları Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihleri: 12 Ağustos 2020

BMJ Best Practice Hakkında:

BMJ Best Practice Kampüs İçi Erişim   Kampüs Dışı Erişim  Kampüs Dışı Erişim Detaylı Bilgi ve Kılavuz

Uygulamayı kullanmak için kampüs içerisinden YA DA kampüs dışındaysanız Kampüs Dışı Erişim portalına girerek bağlantı üzerinden BMJ platformu için özel kişisel bir hesap oluşturmanız gerekmektedir.

Dünya çapında sağlık profesyonelleri için en iyi klinik karar destek araçlarından biridir. BMJ Best Practice, ihtiyacınız olduğunda ve nerede olursanız olun, en yeni kanıt temelli bilgilere hızlı ve doğru bir şekilde ulaşır. Tanı, prognoz, tedavi ve önleme konusunda adım adım ilerleyen bu kılavuz, sağlam kanıt temelli metodoloji ve uzman görüşü kullanılarak günlük olarak güncellenmektedir.

BMJ Best Practice’e Başlarken

• Ana sayfadan sağ taraftaki Arama kutusuna bir soru yazın, ör. Diyabet ve büyüteçe tıklayın

• Alternatif olarak, koşulları göstermek için yanındaki oka tıklayarak sitedeki koşullara göz atabilir ve sağ taraftaki A'dan Z'yi kullanarak durumunuzu bulabilir veya sol taraftaki alana göre arama yapabilirsiniz.

• BMJ Best Practice içeriği üç monografa ayrılmıştır: Koşullar, Genel Bakış ve Değerlendirmeler.

• Koşul monografları belirli koşulları kapsamaktadır; ör. Anoreksiya nevroza,

• Genel Bakış Monograflar, bir grup duruma genel bir bakış sunmaktadır; Birden fazla tipte durumun olduğu diyabet.

• Değerlendirme Monografları belirli bir semptomun tedavisi sırasında size yol göstermektedir; kronik öksürük.

BMJ Learning Hakkında:

BMJ Learning Kampüs İçi Erişim   Kampüs Dışı Erişim  Kampüs Dışı Erişim Detaylı Bilgi ve Kılavuz

BMJ Learning kişisel gelişim, öğrenme ve sürekli tıp eğitiminin desteklenmesi amacıyla; doktorlar, sağlık sektörü çalışanları ve tıp öğrencileri için tasarlanmış mevcut en iyi interaktif e-öğrenme web sitesidir.

• Daha önce BMJ üzerinden açılmış bir hesabınız varsa Şifre hatırlatma seçeneğini kullanabilirsiniz.

BMJ OnExamination Hakkında:

Tıbbi Bilgiyi test etmek ve sınav yeterliliğini arttırmak amacıyla, 23 yıldır uzman bir ekip tıbbi revizyon desteği sağlayarak, dünya genelindeki sağlık profesyonellerininn tıbbi kariyerlerini geliştirmelerine yardımcı oluyor, öğrencilerin sınavlara tam olarak hazırlanmalarını sağlıyor. 300.000’den fazla aday benzersiz çevirimiçi revizyon platformumuz ve populer uygulaması aracılığıyla her saat ortalama 8.000 BMJ OnExamination sorusuna cevap veren çeşitli tıbbi muayenelere hazırlanmaktadır.

BMJ OnExamination deneme programı, Tıp Fakültesi lisans öğrencilerine (1-3 ve 4-5. Yıllar) yöneliktir.

Uygulamayı kullanmak için aşağıdaki adımları takip ediniz!

1. adım

Aşağıdaki linklerden size uygun olan sınıfların linklerinden birisine tıklayın!

2. adım

Karışınıza çıkan ekranda 3 Month seçeneği altındaki Buy Now seçeneği tıklayın!

3. adım

‘Go to Secure Checkout’ seçeneği tıklayın!

4. adım

Karşınıza çıkan ekranda sol tarafta bulunan ilgili alanları doldurun (herhangi bir ödeme bilgisi girmeyin) ve sağ taraftaki kutucuğa Uludagtrial yazıp ardından Apply tuşunan basın!

5. adım

Sağ üst tarafta yazan ücretin 0 olduğunu göreceksiniz. 'Continue to payment' tıkladıktan sonra Your order is free. No payment is required’ uyarısının altındaki 'Pay Now' seçeneğini tıklayın!

6. adım

Kayıt işlemini tamamladığınıza dair bir e-posta alacaksınız. Revise Now tıklayıp şifrenizi girerek erişim sağlayabilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [14-May-2020]