ProQuest Dissertations and Theses Online Eğitimi (11 Mayıs 2020 Pazartesi Saat 15.00)

TÜBİTAK ULAKBİM'in tüm üniversitelere sağlıyor olduğu ProQuest Dissertations and Theses (Yurt dışı tezler) içeriği için gerçekleştireceğimiz online eğitime 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü  katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Eğitim, 11 Mayıs 2020 Pazartesi Türkiye Saati ile 15:00'da gerçekleştirilecek olup. 1 saat sürecektir.

Eğitim dili Türkçedir. Tüm öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz katılım sağlayabilir.

Eğitimci: Hazal Yılmaz, the ProQuest Training & Consulting Partner

Eğitim sonunda katılımcılar aşağıdaki bilgileri edinmiş olacaktır.

Kayıt linki

Not: Kayıt linkine tıkladıktan sonra açılan sayfada sol üstte bulunan REGISTER linkine tıklayarak kayıt oluşturunuz. Kayıt oluşturduktan sonra kayıt olduğunuz e-posta adresinize gelen maildeki linke tıklayıp gelen şifreyi girerek eğitim saatinde eğitime katılabilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [06-May-2020]