Springer Nature Yazar Çalıştayı (14 Mayıs 2020 Perşembe Saat 13.30)

Uluslararası dergilerde yayın yapmak için izlenmesi gereken yolları konu aldığımız çalıştayımız; akademisyenlere, doktora öğrencilerine, yüksek lisans öğrencilerine ve akademik kariyer planı yapan lisans öğrencilerine yönelik olacaktır.

Yazar Çalıştayımızda aşağıdaki başlıkları içerecek şekilde detaylar aktarılacaktır.
1) Neden Yayın Yapıyoruz?
2) Etkili Yazım
3) Manuscript Hazırlama (Makale hazırlama)
4) Dergi Seçimi
5) Başvuru Yapma

Eğitim, 14 Mayıs 2020 Perşembe günü Türkiye Saati ile 13:30'de gerçekleştirilecek olup soru cevapla birlikte 1,5 saat sürecektir.

Eğitim dili Türkçedir. Tüm öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz katılım sağlayabilir.

Eğitimci: Selin Şencanlı / Springer Nature Türkiye

Kayıt Linki: https://register.gotowebinar.com/register/9123297094194997772

Not: Kayıt linkine tıkladıktan sonra açılan sayfada ilgili alanları doldurarak kayıt oluşturunuz. Organization kısmına Bursa Uludağ Üniversitesi, Job Title kısmına ise öğrenci ya da akademisyen yazabilirsiniz.

Kayıt oluşturduktan sonra kayıt olduğunuz e-posta adresinize gelen maildeki linke tıklayarak eğitim saatinde eğitime katılabilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [04-May-2020]