Kütüphane E-Kaynaklarına Uzaktan Erişim

Kütüphanemiz e-kaynaklarına (Veritabanları) kampüs dışından erişim çok kolay ve sorunsuz!

Kütüphanemizin abone olduğu, araştırma ve ödevleriniz için kullanabileceğiniz binlerce kaynağa (e-kitap, e-dergi, makale, video vb.) dilediğiniz yerden erişebilirsiniz.

Hemen kayıt olup, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanmaya başlamak için bilgisayarınıza herhangi bir program yüklemeniz gerekmez.

Tek ihtiyacınız internet bağlantısı!

1. http://ekutuphane.uludag.edu.tr/  adresine giriş yapıp, kayıt (yeni bir hesap oluştur) linkine tıklayınız.

2. Karşınıza çıkan kayıt formuna personel iseniz @uludag.edu.tr

öğrenci iseniz öğrenci numaranız ile başlayan @ogr.uludag.edu.tr uzantılı mail adresinizi,

istediğiniz kişisel şifreyi ve diğer bilgileri girdikten sonra GÖNDER butonuna tıklayınız.

3. @uludag.edu.tr veya @ogr.uludag.edu.tr uzantılı mail adresinizi kontrol edip gelen mail üzerinden hesabınızı aktifleştiriniz.

E-Kütüphane portalını artık heryerden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Önemli Not: Öğrenci numaranız ile başlayıp @ogr.uludag.edu.tr uzantısı ile devam eden mail adresi tüm öğrencilerimize (önlisans, lisans, yüksek lisans, doktora) tanımlanmıştır. Üniversitemiz ana web sayfasında sol üstte bulunan Öğrenci başlığına tıkladığınızda karşınıza gelen Öğrenci Mail linkinden otomasyon şifrenizle erişebilirsiniz.

Üyelik Kılavuzu    Üyelik Kılavuzu (Video)

Daha fazla bilgi ve yardım almak için bize ulaşın!

Merkez Kütüphane E-Kaynaklar Birimi

0 224 294 04 85 - 86