Keles Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı, 21 Mayıs 2025 tarihinde, 3. Sürdürülebilir Sağlıklı Lezzetler Şenliği düzenlenmiştir.
Etkinlikte sürdürülebilir gıda uygulamaları ve sağlıklı beslenme konularında bilgi ve deneyim paylaşımı hedeflenmiştir. Etkinlik, ürün çeşitliliği ve yeniliğini teşvik ederken, doğaya ve sağlıklı yaşama duyarlı olmanın önemini vurgulamıştır.
Etkinliğin gerçekleştirilmesinde destek veren Keles Belediye Başkanı Sn. Ali DOĞRU'ya, jüri olarak katılım sağlayarak destek veren Keles Belediyesi Başkan Yrd. Sn. Ramazan ŞİMŞEK'e, Besaş Genel Müdür Yrd. Sn. Deniz GÜZELKAYA'ya, Besaş Mali İşler ve İnsan Kaynakları Yön. Yrd. Sn. Metin BASAR'a, Besaş Kalite Departmanı Sorumlusu Sn. Atila ÖĞÜTLÜ'ye, Besaş Üretim Sorumlusu Sn. İbrahim Ulaş YÜZGEÇ'e, Keles Meslek Yüksekokulu'nun Değerli Hocalarına, etkinliğin planlanması ve uygulamasında sorumlu olan Öğr. Gör. Dr. Ayşe Kevser BİLGİN'e ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. "