BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VE TÜRK KIZILAYI İLE BİRLİKTE İLK YARDIM EĞİTİMLERİ VERİLMEYE BAŞLANDI
 BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VE TÜRK KIZILAYI İLE BİRLİKTE İLK YARDIM EĞİTİMLERİ VERİLMEYE BAŞLANDI

        Bursa Uludağ Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü Türk Kızılay’ı ile birlikte organize edilen İlk Yardım Eğitimleri İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlü’ğünde verildi. Eğitimleri Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Türk Kızılay Eğitim Danışmanı Doç.Dr.Egemen DERE ve Sağlık memuru ve Kızılay Eğitici Eğitmeni Güner ATAGENÇ’in değerli sunumları ile gerçekleştirildi.

       Bursa Uludağ Üniversitesi Akademik ve idari personellerinin katıldığı ilk yardım eğitimlerinde İlk yardım konuları teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı. Bursa Türk Kızlay’ının ilk yardım eğitici eğitmenleri tarafından yapılan teorik ve uygulamalı sınavlarında başarılı olan akademik-idari personeller Uluslararası onaylı ilk yardım sertifikasını almaya hak kazandı. İlk Yardım Eğitimi Sertifikaları Bursa Türk Kızılay’ından gelen yetkililer tarafından Sertifika töreni ile eğitime katılan personellere takdim edildi.

       Kapanış konuşmasını yapan İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Prof.Dr.Nurettin YAMANKARADENİZ İlk yardım eğitimlerinin bireysel olarak önemli olmasının yarı sıra kurumlar içinde hayati önemi olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte ilk yardım eğitimi alan personel sayımızı hızlıca arttırmak istiyoruz, ifadelerini kullanarak eğitime katılan Dekan, Dekan Yardımcıları, Öğretim üyeleri ve Fakülte Sekreterlerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [1.119]