Yaz okulunda kontenjan sınırı sebebiyle otomasyondan ders alamayan üniversitemiz öğrencilerimizin dikkatine

Yaz okulunda kontenjan sınırı sebebiyle otomasyondan ders alamayan üniversitemiz öğrencileri aşağıdaki formu doldurup imzalayarak, taramasını (veya okunaklı fotoğrafını) insaat@uludag.edu.tr adresine konu kısmına "Yaz okulu ek kontenjan talebi" yazarak gönderebilirler. Başvurular değerlendirilecektir. Dilekçelerin en geç 07.07.2022 Saat 23:59 'a kadar gönderilmesi gerekmektedir. Sonrasında gönderilen dilekçeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Uyarı: Kontenjanı dolmuş dersler için yukarıda açıklanan başvuru sadece Bursa Uludağ Üniversite öğrencileri için geçerlidir. Diğer üniversite öğrencilerinden dilekçe ile ek kontenjan talebi alınmamaktadır. Diğer üniversite öğrencileri kayıtlarını kontenjan sınırları dahilinde sadece otomasyon sisteminden yapacaklardır.

Form için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular