Bursa Uludağ Üniversitesi
!-Birim Bilgisi Yok-!
ENG
İÇ KONTROL KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde (BUÜ) yeni dönem için kurumsal yapılanma çalışmaları devam ediyor. Enstitü ve Dekanlıkların ardından koordinatörlüklerde yürütülen bayrak değişikliklerine bir yenisi daha eklendi. Son 4 yıldır BUÜ İç Kontrol Koordinatörü olarak çalışan Prof. Dr. Başak Aydem Çiftçioğlu, görevini Doç. Dr. Duygu Acar Erdur’a devretti. Gerçekleştirilen devir-teslim töreninde konuşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, görevini devreden Prof. Dr. Başak Aydem Çiftçioğlu ve ekibine bugüne kadarki hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. İç kontrol konusunun çok özel bir alan olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Ferudun Yılmaz; “Koordinatörlüğümüzü devreden ve devralan akademisyenlerimiz başarılı çalışmalar yürütmüş değerli arkadaşlarımız. Dolayısıyla bu değişikliğin faaliyetlerimizde bir aksamaya neden olmayacağına inanıyoruz. Başak Aydem Çiftçioğlu hocamız da deneyimleriyle bizlere katkı vermeye devam edecektir. Hali hazırda farklı alanlarda kendisi ile çalışmaya devam edeceğiz.Görevi devralan Duygu hocamıza da yeni dönemde yeni görevinde başarılar diliyoruz” açıklamasında bulundu.

BAŞARI İÇİN UYUM ŞART!

Törende hazır bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu da Araştırma Üniversitesi vizyonu doğrultusunda yönetim ekibi ile akademik ve idari personelin uyum içerisinde çalışmasının önemine işaret etti. Genel sıralamada yükselebilmek ve hedeflenen seviyelere çıkabilmek için el birliğiyle çok daha fazla çalışılması gerektiğini söyleyen Kırıştıoğlu, tüm birimlerin de bu doğrultuda proje üretmeye odaklanması gerektiğinin altını çizdi. Görevi devreden Prof. Dr. Başak Aydem Çiftçioğlu, çalışma dönemi içerisinde kendisine destek veren yöneticilere ve ekibine teşekkür etti. BUÜ İç Kontrol Koordinatörlüğüne atanan Doç. Dr. Burcu Acar Erdur da başarılı çalışmalara imza atmak için çalışacaklarını belirtti.

Haber Tarihi : [01-Ağu-2023]

Haber Görüntüleme : [413]