Haber

23.12.2025 19:57:24

Harmancık MYO Akademik Katkısıyla “Türk Mutfağı ve Bursa Gastronomi Semineri” Düzenlendi

Havva Aslanoba Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Türk Mutfağı ve Bursa Gastronomi Semineri”, akademik ve sektörel katkılarla gerçekleştirildi. Etkinliğe Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu’nu temsilen Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Fatih Yıldırım konuşmacı olarak katıldı.

HAMTAL Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere, Sheraton Hotel Bursa Executive Chef’i Alparslan Bayrak da konuşmacı olarak iştirak etti. Programda Türk mutfağının tarihsel gelişimi ve Bursa’nın gastronomik birikimi farklı boyutlarıyla ele alındı.

Akademik perspektif ile sektörel deneyimin bir araya geldiği etkinlikte, katılımcılar Türk mutfağının kültürel mirası, yerel gastronominin korunması ve geleceğe aktarılması konularında kapsamlı bilgiler edindi. Program, soru-cevap bölümüyle interaktif bir şekilde tamamlandı.

Seminerin moderatörlüğünü Bahadır Bilgiç üstlenirken, etkinlik öğrenci ve davetliler tarafından ilgiyle takip edildi.



Bilgi

Okunma Sayısı: 5
Eklenme Tarihi: 23.12.2025 19:57:24
Güncelleme Tarihi: 23.12.2025 19:57:31

Paylaş